Нов сезон на Каменица Фен Купа

Националните шампиони в тазгодишното издание на турнира ще заминат за перлата на испанския футбол – Камп Ноу и ще се впуснат в едно незабравимо приключение зад кулисите на ФК Барселона. В ролята на техен личен водач и наставник ще влезе легендарният Христо Стоичков, който ще ги представи пред звездния състав на най-харесвания клубен тим в цяла Европа.
В церемонията по случай откриването на най-големия и вълнуващ футболен турнир за приятели в България се включиха редица специални гости, сред които генералният директор на Каменица АД Марко Ниавро и дългогодишните приятели на Фен Купа Димитър Пенев и Трифон Иванов. Железният защитник от САЩ’94 сподели, че по негова покана този сезон Националните Финали на турнира ще се проведат във Велико Търново и за него ще бъде голямо удоволствие да се изяви като техен домакин в родния си град. „Лично ще посрещна финалистите и ще следя играта им с голям интерес, така че да внимават да не ме разочароват“, заяви легендарният национал.
Другата важна новина, която разкриха организаторите, е, че от този сезон се въвежда промяна в игровата схема на турнира и вместо по два отбора, тази година само шампионът от всеки регионален полуфинал ще се класира за Националните Финали. „Целта е да вдигнем още повече летвата пред нашите финалисти и да превърнем Националните Финали в едно още по-оспорвано и вълнуващо събитие. Така вместо 24 отбора, както беше до сега, в Националните Финали на Фен Купа 2015 ще се срещнат най-добрите 12 отбора от цялата страна“, сподели Кирил Глушков, мениджър „Събития“ в „Каменица“ АД.
За приятна изненада на всички гости и приятели на Фен Купа, церемонията бе открита с фрийстайл изпълнение на трима футболни трикстъри, които чрез професионален грим и специално изработени за събитието екипи бяха преобразени като звездите на Барса Меси, Шави и Неймар. Малко по-късно бе излъчено и специално видео обръщение от двама световно известни футболисти – Карлос „Хлапето“ Валдерама и Мауро Каморанези. Валдерама изрази подкрепата си към турнира и изпрати поздрави на своя добър приятел „Христо Естойко“, както чужденците наричат Камата. „Сигурен съм, че ще се забавлявате добре и ще вкарате много голове, защото през 2015-та предстои най-доброто издание на Kamenitza Фен Купа“, допълни Мауро Каморанези.
В рамките на събитието се изявиха и партньорите на Фен Купа 2015. Новият спортен бранд на турнира Joma ще облече приятелите от квартала с чисто нови футболни екипи, които по нищо няма да отстъпват на тези на отборите от „А“ група. В допълнение, Валентин Николов, един от двамата собственици и оторизирани представители на Joma за България, сподели, че компанията ще осигури уникална по рода си награда за подгласниците от Националните Финали. Сребърните медалисти ще посетят лагера на един от най-известните испански или италиански тимове. Кой точно, засега ще остане в тайна. Ясен Гуев, директор „Корпоративна политика“ в Telenor България  и Владимир Каменов, бранд мениджър на Ford във Ford Moto-Pfohe също изразиха радостта си, че за четвърта поредна година са партньори на турнира и обещаха да радват феновете и през този сезон. По традиция те, както и другия корпоративен партньор на Фен Купа Samsung, са подготвили редица забавни игри и активации, от които всеки желаещ да участва може да спечели страхотни награди.
Регистрациите за Kamenitza Фен Купа 2015 вече са отворени. Тимоветe от приятели могат да заявят своето участие в новия сайт на турнира fancup.kamenitza.bg. Там ще бъдат публикувани и всички новини покрай 13-тото издание на най-големия и вълнуващ футболен турнир за приятели в България. Повече информация можете да намерите на www.facebook.com/kamenitzafancup и на www.kamentiza.bg.

 

Вашият коментар