Нови правила за Фен клубовете

Да сте част от това е уникално – намираш съмишленици и верни приятели от цялата страна, с които можеш да коментираш всичко свързано с любимият ни отбор и  българите в него; забавляваш се ; ставаш благотворител; получаваш легитимност и признание от ръководството на Европейските Шампиони от 1982; имаш възможност да гледаш любимия си отбор на живо; получаваш възможност за закупуване на артикули до 20 %; участваш в играта ”Познай резултата”  провеждана от клуба.! И не на последно място – ставайки член на официалния Фен клуб, даваш совя принос в подкрепата на Астън Вила ! Има вече нови правила които са предоставени от ръководството на Астън Вила.
Новите правила са :
1.Всеки клуб трябва да бъде регистриран според изискванията на дадената държава, като емблемата му трябва да е регистрирана като запазена марка.
2.Всеки клуб да се самоиздържа и да има банкова сметка,която при поискване от Астън Вила да бъде предоставена.
3.Фен клуба да приема  членове,независимо от техния пол,религия,цвят на кожата,умствено или физическо увреждане и националност.
4.Желателно е да има двама вицепредседатели ,един координатор и касиер на клуба.Така че на следващата ни сбирка ще трябва да изберем още един вицепредседател.
5.Всичко свързано със запазената марка Aston Villa F.C. в сайта,артикули и други, не могат да се ползват от фен клубовете, освен ако не е разрешено от директора на Астън Вила- вече е изпратено писмо до Пол Фолкър.
6.Само за записаните във съответните фен клубове ,председателя ще може да закупува билети за мачове, като той ще отговаря да се държат разумно,правилно и законосъобразно когато посещават футболни мачове.
7.Ръководството на Астън Вила и Председателя на съответния фен клуб нямат право да публикуват, предлагат и трябва задължително да пазят в тайна , информацията свързана с всеки член на фен клуба.
8.Председателя няма право да закупува от името на клуба билети и да ги предлага на лица,нерегистрирани в съответния клуб.При нарушения той ще бъде отстранен.
9.Ако клубът се използва за незаконна дейност ще бъде закрит.

Вашият коментар