Новите надежди

Възпитаниците на мениджъра Гордън Каунс показаха че отново ще бъдат водещ фактор и в тази кампания, както и че отново школата на Вила ще дава таланти за първия отбор. Любопитното е че, Каунс прилага същата схема както и Ламбърт  1- 3-5-2 с двете крила  Байтмън и Люк Кинсела. За отбелязване е ,че за отбора на гостите играха четирима който играят в първия отбор –вратаря Алнуик,Вукич,Сатка и нападателя  Кямбъл.Мачът започна много вихрено като гостите поведоха с 0-1 още в 4-ата минута чрез Амстронг но Робинсън възстанови равенството в 7-ата и започна серията за третият си хетрик в кариерата засега.Първото полувреме завърши 2-1 за младите лъвчета след  автогол на Морган и ще се запомни с няколко добри брояви на вратаря ни Сиергист . В 66-ата минута Вила поведе с 3-1, гол дело на Греъм и решиха , че мача е завършил но в 79-ата гостите чрез Вукич намалиха на 3-2.Тогава младите лъвчетасе разиграха и само за пет минути отбелязаха още четири гола чрез Робинсън-2 и  Штибър.

Ето и съставите на двете формации :

VILLA: Siegrist, Bateman, Kinsella, Webb, Donacien, Lewis, Stieber, Burke, Robinson, Johnson, Graham. Subs: Calder, Watkins, Cowans, Lyden, Sellars.

NEWCASTLE: Alnwick, Morgan, Cameron, Bigirimana, Satka, Gillesphey, Quinn, Vuckic, Campbell, Gilliead. Subs: McKinnon, Mitchell, Kemen, Olley, Roberts.

Вашият коментар