Леандро Бакуня

За него мениджъра на Вила , Пол Ламбърт казва-„Енергията на Леандро  и неговата гъвкавост ще бъде много добра за нас“.“Той е добър играч, има голям потенциял с енергия и той ще направи удара си когато е нужно.Той е играч и  ние вярваме, че ще се справи добре с това което го очаква. Той е играл в големи мачове и той има много опит като играч в клубния и националният си отбор.“ Ако си спомняте той ни отбеляза гол с националният си отбор, когато ни победиха през юни 2012 в Маастрихт.

„Аз се чувствам страхотно. Това е едно ново начало за мен, нова стъпка и аз очаквам с нетърпение да бъде част от този млад, гладен за отличия  отбор „, каза Бакуня.

„Това е сбъдната мечта за мен,  също така и за родителите ми, които са доволни от успеха ми. Това е огромна чест да бъда част от Висшата лига, и аз искам да покажа, че Астън Вила може да заеме своето място сред най-добрите отбори .

„Аз съм много развълнуван да дойда тук. Вила Парк  изглежда великолепно и възможностите за обучение във Бодимор Хиит са истинска класа. Наистина съм впечатлен от отбора и аз съм горд да бъда част от този клуб.

Вашият коментар