Ламбърт похвали Александър Тонев

Нашето момче все още търси своя първи гол във Висшата лига, като често той прекалява в опитите си да намери мрежата, за което и най-често получава критика.

Самият Пол Ламбърт призна, че Сашко има проблем с егоистичната игра, но добави, че е повече от доволен от потенциала, който той демонстрира.

„Алекс е бърз като светкавица. Понякога той прави грешки, но запасите му от енергия са много, много високи“, сподели мениджърът на Вила.

„Понякога е нужно повече време за новите попълнения, за да покажат това, което се очаква от тях. Аз обаче нямам проблеми с това, което Тонев демонстрира за момента“.

„Алекс притежава всичко, което някой би искал от един футболист. Той е силен и с двата крака, силен и бърз е, като умее и да центрира топката“, каза още Пол Ламбърт.

Мениджърът на бирмингамци добави, че българинът се представя отлично в тренировките на тима, но в мачовете може би прегаря в желанието си да впечатли.

 

„Той бележи всеки ден в тренировките. Тогава просто знаеш, че ще уцели целта и с двата крака. Но в мачовете може би малко прегаря. Мисля, че е въпрос на време, преди той да отбележи някой гол-красавец. Алекс става все по-добър и сме уверени, че той ще направи силно впечатление с екипа на Вила. Той е специален талант“, завърши Пол Ламбърт.

Вашият коментар