Когато и съдбата не е с теб

Нашите момчета имаха своите шансове в мача, а в самия край на срещата удариха три греди. Преди това малшансът бе сполетял и Тотнъм, който също удари две греди. Този път Реми Гард беше успял да изгради състав, който може да се противопостави на гостите и в хода на мача си пролича,че това е един от сполучливите му ходове откакто е при нас.В атака си партнираха Гестед и Аю ,в защита играхме с давама централни защитници които меного често обаче биваха лесно преодолявани от бързите Кейн,Ламела и Ериксен.Ттотнъм започнаха много настървено мача,сякаш искаха да се извинят на феновете си за кошмара в Дортмунд и в много от случайте,успяха да създадат заплахи за нашата врата.Там обаче беше Гузан който отрази много опасни удари на противниковите нападатели. Тотнъм удари греда в 4-ата минута. Ламела изведе Хари Кейн, който стреля, но топката се удари в напречната греда. В 24-ата минута Хари Кейн се оказа в центъра на нова опасна ситуация, която обаче отново завърши без гол. Дани Роуз подаде от дясно, топката бе пратена на точката за дузпата, където Кейн не съумя да се разпише. Хари Кейн напредна от ляво в 26-ата минута, стреля, но Брад Гузан изби.
След половин час игра гредата отново спаси Вила. Уолкър центрира от дясно, след което Ламела нанесе удар, но топката се отби в десния стълб. В последната минута на редовното време Хари Кейн изведе „шпорите“ напред. Деле Али подаде на Кейн, който се разписа за 1:0 .При подаването останаха съмнения за засада и игра с ръка както и че, при изпълнението на свободния удар, мястото от където трябваше да се изпълни не беше където трябва.Ние имахме на два пъти възможности да отбележим но Лорис спаси ударите на Гестед а Верету не уцели вратата от наказателното поле.

След почивката Тотнъм стигна и до втори гол. Деле Али отново се превърна в асистент на Кейн, който нанесе удара си за 2:0.В 75-ата минута Ериксен потърси Хари Кейн, топката обаче стигна до Ламела, но бе избита в корнер след удара на Ламела.В игра за Вила се появиха Синклер и младата ни 17-сетгодишна надежда Андре Грийн ,който записа дебют за първия отбор.Много ог изпълненията на младежа се понравиха и той дава надежди,че догодина ще можем да разчитаме на талантите от академията ни.


Вила можеше да върне едно попадение в 84-ата минута. Аю навлезе отляво, стреля, но топката се удари в десния стълб. След това Руди Гестет опита добавка, но този път напречната греда спаси гостите. В 88-ата минута Лескът удари нова греда, след като засече топката при едно центриране от корнер и асистенция от Гестед.

Вашият коментар