Една легенда се завръща

Той обяви, че винаги ще има място в щаба му за българина, който прекрати кариерата си през 2013 г. Стенли беше повикан от мениджъра да помага на първия отбор и да поработи с момчетата за няколко дни. Целта е благодарение на него те да повдигнат духа си в битката за оцеляване.
„Докато аз съм мениджър в този футболен клуб, Стан винаги ще има място в него и в моя щаб“, категоричен е Шърууд в изказване пред официалния профил на Вила в социалната мрежа Туитър. Самият Стенли коменитра ситуацията така- “ Разговарях с Тим преди два дни. Той пожела да поработя с момчетата, но нямаме никакво уговорка все още“.
„Тим Шерууд ми се обади да ме помоли да дойда и да бъда около отбора днес (вторник ), и както можете да видите, отношението и желанието им е коренно различно. С тази страст, която демонстрираха, Уест Бром нямаше шансове“, разкри още Стенли, който бе на стадиона по време на успеха на Астън Вила срещу Уест Бромич Албиън.
„Можете и сами да видите, че след мача феновете, футболистите и треньорският щаб си отдъхнаха, след дългия период без победа“, сподели Стенли.

След като приключи битката си с левкемията,Стенли прекара известно време през лятото на 2013 година като помощник треньор в Академията на Астън Вила.

 

Вашият коментар