2015 година

По традиция посрещаме Новата година с надеждата тя да ни донесе много късмет, радостни мигове и успехи. В тази атмосфера вграждаме не само нашите житейски грижи и въжделения за това, което ни предстои, но и вярата в благополучието на род и семейство, дом и родина,футболен отбор.
Нека в навечерието на Новата година си пожелаем
– да сме живи и здрави ние и нашите семейства, както и на  нашите настоящи и бивши футболисти като Стилиян Петров и Александър Тонев,
-да бъдем добри и състрадателни , да подкрепяме нуждаещите се от нашата помощ, да изиграем повече благотворителни мачове с отборите на другите фен клубове
-да гледаме положително на случващото около нас,
-да подкрепяме нашия любим отбор и в най-трудните моменти, защото вярваме, че ще се върне към мястото което заслужава, да бъде сред най-добрите.
Нека в последните мигове преди новата 2015 година да вдигнем чаши с наздравица за просперитета на нас, на семействата ни , на приятелите ни както и на отбора ни – АСТЪН ВИЛА, за здраве, успехи и благополучие на всички, на всекиго от нас.
Да си пожелаем мирна, спорна и плодородна Нова година! Нека тя да бъде година на сбъднати надежди, а защо не и нова купа във витрината на Астън Вила!

Честита Новата 2015 година!

Председател на клуба- Димитър Бонев

 

Вашият коментар