Бристол Роувърс – Астън Вила и новини

Във въпросното съобщение е цитирано изказване на мениджъра на отбора Роберто ди Матео, в което специалистът се изказва ласкаво за българина, но деликатно сочи, че няма да разчита на него в състава си. За сметка на това Ди Матео разкрива, че е предложил на Стилиян да поеме друг пост в клуба.
„Стилиян е вдъхновение за всички. Аз разговарях с него и му изложих моите съображения. Предложих му да остане в клуба на друг пост. Той трябва да обсъди офертата със своето семейство и да ни каже какво е решил“, казва Ди Матео.
Стенли не попадна в състава на Вила за контролата с Бристол която завърши при резултат 1-1.Вила играха много добре но с множество пропуски се отличиха Аю,Мърфи и Синклер.Все пак в 41-ата минута Аю успя да разпечата вратата на „пиратите“.През втората част се появиха в игра Лескът,Бън и Гестед и отбора ни заигра по-силно.Вратаря на домакините  успя да спаси ударите на Грилиш и Гарднър. Много добре в защита се отличи Джо Бенет, който затвори зоната си .Домакините изравниха десет минути преди края а Гари Гарднър можеше да донесе победата но вратаря на домакините спаси.След края на срещата феновете дълго скандираха името на Стенли ,който обаче не присъстваше на трибуните.
Карлес Гил е другия напуснал отбора след като Карлос Санчес пое към Марсилия.Гил е премина под наем в Депортиво за една година като има опция за откупуването му.

Вашият коментар