Астън Вила – Родъръм 3:0

Австриецът Андреас Вайман в 19-ата минута, белгийският ни голмайстор на отбора Кристиан Бентеке в 40-ата и Фабиан Делф в 53-ата минута вкараха головете за Астън Вила.

Българският футболист на Астън Вила Александър Тонев бе резерва, като се появи на терена в 66-ата минута на мястото на Габриел Агбонлахор и можеше да отбележи гол в 86 минута,  но реши да подава . Мениджъра ни реши да не рискува и противно на всички очакванията пусна всички титуляри с изключение на Стеър, който замени Гузън.

В началото Родъръм удържаха на домакинския ни натиск и даже имаха възможност да отбележат първи гол чрез нападателя си Ревел, който пропусна две чисти положения. Постепенно играчите на Вила наложиха своя стил на игра и в 19-ата минута след много хубав удар, Ваймън откри резултата. Последва силен натиск на нашите, но чак в 40-ата минута Бентеке отбеляза красив гол, като преди това беше пропуснал на два пъти. Второто полувреме започна с натиск на играчите на Вила и в 53-ата минута, Делф изработи третият гол. След този гол на терена имаше само един отбор на терена но нашите момчета подхождаха много несериозно към отбелязването на четвърти гол.

Беше изтеглен и жребият за следващия кръг. Отбора на Вила ще домакинства на Тотнъм на 24 или на 25 септември.

Вашият коментар