Шрусбъри – Астън Вила

Астън Вила загубиха третата котрола с 2-1 при гостуването си на Шрусбъри. За първи път в игра се появи Джон Тери,който беше и с капитанската лента.Шрусбъри през първото полувреме се постараха да не дадат възможност на играчите на Вила да играят футбол, като се бяха прибрали в собствената си половина.Най-опасното положение за нас беше когато Хурихейн стреля от пряк свободен удар , иначе Андре Грийн и Хътън бяха най-добрите ни играчи.

Второто полувреме в игра се появиха,Габи,Ричърдс,Брий,Дейвис,Гарднър и Лайдън.Хътън и Ричърдс направиха най-лошата централна двойка ,която е играла за Вила.Именно заради тях домакините отбелязаха два гола, а ние можем да се похвалим с удар в гредата от Гари Гарднър и гол,отбелязан от Лансбъри в последната минута на мача, след като Лайдън беше повален в полето на домакините.

1 коментар

  1. Разбирам, че става въпрос за контрола в началото на подготовката и ротациите са много, но срещу такъв противник смятам, че трябваше да спечелим без проблем. Имах възможност да проследя последните 40 минути и не бях очарован от видяното. Дано по-бързо СБ да избистри титулярите за да не пропилеем още един сезон.

Вашият коментар