Шрусбъри-Астън Вила

Астън Вила записа втора победа с чиста мрежа от подготовката им за старта на Висшата Лига пред 4856 свои фенове срещу Шрусбъри Таун. Дийн Смит отново заложи на два различни тима ,като само Джет Стиър изигра цял мач.Първото полувреме започнахме в състав- Steer, Konsa, Mings, Taylor, Guilbert, Bjarnason, McGinn, Grealish, Davis, Jota, Green .Отборът ни започна колебливо началото на мача като на Стиър му се наложи да спасява пряк свободен удар , но към 20-та минута започнахме да натискаме и не давахме шанс на домакините да преминат центъра.Но нападателите ни Дейвис,Грийн,Хота и Грилиш нямаха късмет да отбележат гол на О’Лири ,когото помним като вратар на Бристъл от миналия сезон..Гилберт и Хота, подпомагани от Бярнасон постоянно тормозиха защитата на Шрусбъри а Грилиш беше постоянно пресиран .Въпреки това именно той получи жълт картон за грубо влизане .

Второто полувреме започнахме в състав- Jed Steer, Chester, Hause, Targett, Bree, Hourihane, Lansbury, O’Hare, Hepburn-Murphy, Wesley, Hogan . Младоците ОХара и Мърфи се включиха много добре и само добрата реакция на вратаря на домакините не ни позволи да поведем в резултата.Но в 65-та минута Уесли спря топката и я пусна към Хоган, който отбеляза гол за 1-0.

Калъм,Мърхи и Честър имаха възможност да удвоят резултата, но нямаха късмет пред гола.Така Вила записаха втора победа но според Смит,отборът ни му предстой още много работа.

Вашият коментар