Уго Ехиог

Бившият английски национал и играч на Астън Вила Уго Ехиог почина на 44-годишна възраст. Бившия ни играч  колабира по време на вчерашната тренировка на юношите на Тотнъм до 23 години. Причината за това беше сърдечен удар. Някогашният ни защитник получи незабавна медицинска помощ на място, а след това линейка го откара в болница. Въпреки усилията на лекарите там, Ехиог издъхнал в ранните часове на петъчната сутрин. Уго има 200 мача за нашия отбор от 1991 до 2000 година и има две спечелени Купа на Лигата през 1994 и 1996 година.

„С огромно прискърбие съобщаваме за кончината на Уго Егиог, нашият треньор на отбора до 23 години“, написаха от Тотнъм. „Уго получи спешна помощ веднага след кардиологичния си арест вчера, преди да бъде преместен в болница, където почина по-рано днес. Клубът изпраща най-дълбоки съболезнования до семейството на Уго.“

„Думите не могат да опишат шока и тъгата, които всички изпитваме“, заяви шефът на програмата за развитие на младите играчи в Тотнъм Джон Макдърмот. „Присъствието на Уго е незаменимо. Нашите симпатии за неговата съпруга Джема и семейството му“, добави той.

Поклон !

 

 

Вашият коментар