Суонзи Сити-Астън Вила

Астън Вила се върнаха към победите, след като победиха като гости отбора на Суонзи Сити с 1-0. Гола за победата отбеляза Конър Хурихейн в 65-та минута но героя за отбора ни беше вратаря Оле Нийланд,който спаси дузпа изпълнена от Бони в 90-та минута на мача. Футболистите ни изиграха много добре мача,като можем да съжаляват за пропуските пред Мълдер. Особено фрапантен е пропуска на МкГина в 44-та минута, когато оставен сам срещу вратаря на домакините не успя да отбележи гол.През второто полувреме продължихме с натиска но ударите на Ейбрахам и Боласие бяха отразени от вратаря на домакините, докато Суонзи имаха претенции за две дузпи,за игра с ръка на Хътън и Честър.

В 65-та минута Боласие подаде на Хътън, който центрира в наказателното поле и Хурихейн с глава откри резултата. С пропуски за Вила се отличиха Ейбрахам, Боласие и Хурихейн а Нийланд спаси ударите на Келина, Фер и Майк Ван Дер Хоорн.

В 90-та минута ЕЛ-Гази извърши нарушение срещу Дайер в наказателното ни  поле и съдията Роджър Иист отсъди 11-ет метров наказателен удар.Нийланд прояви страхотен рефлекс и отрази удара на Бони и запази трите точки за нашия отбор.

Вашият коментар