Стивън Джерард е новия ни мениджър

Новият мениджър на Астън Вила Стивън Джерард призна, че възможността да застане начело на бирмингамци е била твърде привлекателна, за да я откаже. Това заяви той пред клубната телевизия на виланите.„Астън Вила е голяма марка, това е емблематичен футболен клуб. Познавам го доста добре отвън и съм много развълнуван да се включа вътре и да започна да изграждам взаимоотношения“, заяви той.

„Харесвам предизвикателството. Харесвам риска. Това е нещо, в което наистина очаквам да вляза. Този клуб ще ми подхожда, защото знам, че феновете са много страстни и искат да се гонят победи“.

Джерард беше начело на Рейнджърс от юни 2018 г. и изведе клуба до титлата на Шотландия миналия сезон, слагайки край на 9-годишната доминация на Селтик. Описвайки процеса на преминаването от Рейнджърс към Вила, Джерард каза, че е бил „луд и много бърз“, разкарвайки: „Първо разбрах за интереса на Астън Вила в сряда, получих обаждане от моя представител и когато телефонното обаждане започна, исках това да се случи много бързо, защото на първо място възможността беше твърде голяма“.

Вашият коментар