Победа срещу Кристъл Палас на Вила Парк

Втора поредна победа и чиста мрежа записаха футболистите на Астън Вила днес срещу Кристъл Палас. Еми Буендия и Алекс Морено се завърнаха в титулярния състав на Вила, като и двамата направиха положителен принос като резерви през второто полувреме при победата с 2-0 срещу Евертън миналия уикенд.

Срещата на Вила Парк започна равностойно, като при една контраатака Палас вкараха гол още в 5-тата минута. Положението беше разгледано от ВАР и гола беше отменен заради засада. Последваха минути на надмощие за Вила. Така се стигна до 27-мата минута, когато Мати Кеш центрира от дясно и Андерсен вкара топката в собствената си врата. След гола футболистите на Вила се прибраха и приеха играта в собствената си половина. Нямаше много положения и пред двете врати. До края на полувремето Оли Уоткинс изтърва добро положение.

Второто полувреме започна равностойно, но само за 5 минути между 57-та и 62-рата Дукуре успя да си изкара два жълти картона и до края на мача Палас останаха с човек по-малко. Второто полувреме ще се запомни с два пропуска на МакГин и нищо повече. Вила владееха положението и успяха да запишат втора поредна победа.

Вашият коментар