Отново победа

Отборът на Астън Вила надви Норич с 2:0 в двубой от 17-ия кръг на английската Висша лига. В състава липсваше Марвелос Накамба който получи контузия и на негово място беше предпочетен Буендия. Астън Вила влязоха по-добре в срещата и още в осмата минута имаха възможността да поведат в резултата, но Тим Крул опази мрежата си от ранно попадение, след удар на Джон МкГин.  След половин час игра натискът на гостите все пак даде резултат и Джейкъб Рамзи изведе своя тим напред. 

След подновяването на играта Астън Вила упражниха натиск към вратата на Норич, но нямахме шанс пред гола.Оли Уоткинс опита прехвърлящо центриране, но Тим Крул отново се намеси брилянтно.  Десетина минути по-късно последва нов шанс за Уоткинс, който беше подкосен в наказателното поле след единоборство, но съдията подмина ситуацията и играта продължи.  В игра се паявиха Ингс и Чукоемека. Три минути преди края Уоткинс все пак успя да се разпише, достигайки до перфектно центриране именно от Чукоемека и пращайки топката в десния ъгъл на вратата за крайното 2-0. 

1 коментар

  1. Чудесен старт на Стиви Джи! Дано да продължи по-дълго. Много се радвам че дава шанс на талантите от академията на тима и те вече се отплащат за доверието. Мисля, че много от тях имат качества и се нуждаят от шанс за да натрупат и малко самочувствие за да прогресират. Дж. Рамзи вече дава заявка да е слесващия Дж. Грийлиш, а за по-малкия му брат Арън казват че бил по-талантлив от батко си. Бъдещето ще покаже да ли е вярно.

Вашият коментар