Норич-Астън Вила

Астън Вила загубиха визитата си на Норич с 2-1 пред близо 25 000 зрители. Това беше първа загуба за новия ни мениджър Дийн Смит, който се увери че ще има много работа за вършене.Въпреки загубата отбора стоеше добре на терена, владееше по-често топката и атаките ни никак не бяха безобидни. Вила поведоха първи след гол с глава на Честър в 19-ата минута след изпълнение на ъглов удар.

Пропуснахме още добри положения както и греда след удар на Ейбрахам.Адома, Грилиш и Хурихейн владееха центъра а защитата ни се справяше успешно с нападателите Родас и Стейпърман.

През второто полувреме играта не се различаваше до 52-ата минута ,когато поради контузии напуснаха Адома и Ейбрахам, заменени от Хоган и Ел Гази. Точно смяната с Хоган можем да оприличим като първа грешка на Смит.Нападателя действаше мудно, във въздуха беше неутрализиран от Клозе който не му позволи да играе с топка. В 54-ата минута Родас изравни с глава след ъглов удар а в 73-атбеляза втория си гол и подпечата трите точки на домакините.

Вашият коментар