Контроли

Станаха ясни контролите на клуба преди шампионата на Чемпиъншип за сезон 2018-2019 год..Клуба се събира на първи юли а първата контрола ще е срещу отбора на Телфорд на 14 юли от 17.00ч. На същия ден останалата част от отбора,юношите ще играят срещу Кидърминстър.На 17 гостуваме на Уолсол, на 21 на Бъртън Албиън и на 28 гостуваме на Динамо Дрезден.  Ясно е че,в тези контроли няма да участват участниците в Световното първенство а и днес оповестиха, че шестима юноши на клуба ще бъдат записани в първия отбор.

3 коментара

  1. Много „класни“ противници ще срещнем в контролите! Миналата година бяха почти същите и резултатите са на лице, а след „новините“ за финансовото състояние на клуба дано не се борим да не изпаднем през новия сезон. Относно тези които са в Русия си мисля, че най-вероятно изобщо няма да се върнат при нас, което може да е единственото положително в ситуацията, защото ще открие повече възможности за продкцията на Академията ни.

  2. Димитър Бонев says:

    Дано така мислят и в клуба.Най-много ще ме е яд за Бярнасон.

    1. Ако продължи в същата посока поне да си вдигне сериозно цената, за да “позакърпим“ положението и евнтуално да запазим Грилиш, за когото аз лично ще съжалявам най-много.

Вашият коментар