Дийн Смит

Както бяхме предположили ,Дийн Смит е новия мениджър на Астън Вила. Бившия мениджър на Уолсол и Брендфор, който не крие че е фен отбора ни,  подписа две годишен договор с клуба. Той ще работи заедно с Джон Тери  и ще се надяваме да върнат отбора ни там където му е мястото. Заедно с тези назначения от клуба обявиха ,че новия спортен директор е Исус Гарсия Питарч. Испанеца е бил директор на Валенсия и Атлетико Мадрид и хубавото с неговото назначаване е, че той обича да налага в основните отбори играчи рожби на младежките формации.

Изпълнителният директор Кристиян Пърслоу заяви: „Тези три назначения представляват началото на нова ера на управление в Астън Вила и ние сме щастливи да осигурим услугите им след изчерпателно търсене.
„Дийн има ясна и успешна треньорска философия, както и ясна представа за футболния клуб на Астън Вила. Бордът го посреща в клуба и очаква да работи с него и неговия екип.
„Джон е един от най-аплодираните играчи в английския футбол и е готов да направи следващата стъпка в кариерата си, работейки заедно с Дийн.
„И Исус също така носи огромен опит , работейки с някои от най-големите клубове в Европа. Той ще гарантира, че клубът има интегриран подход от академията през U23 и в първия отбор.

1 коментар

  1. Ами Честито!!! След многобройните слухове и спекулации все пак избраха фаворит №1 на букмейкърите за поста. Дано той да е човекът, който ще ни върне в ПЛ, а още по-добре ще е ако това се случи с отбор изграден от рожбите на школата ни!

Вашият коментар