Глътка въздух

Астън Вила прекъсна негативната серия, записвайки победа с 2:0 като гост на Брайтън. Момчетата на Стивън Джерард спечелиха само една точка в последните си три мача, но успяха да спрат пропадането и същевременно да се отдалечат от опасната зона. За първи път отборът ни започна са двама нападатели в лицето на Дани Ингс и Уоткинс а на резервната скамейка беше оставен Буендия. Седемнайсетгодишния Тим Ироегбунам направи своя дебют в първия отбор .

Мати Кеш изведе Вила напред в резултата в 17-ата минута с много хубяв удар извън наказателното поле.Топката срещна дясната греда на вратата на Санчес и се оплете в мрежата.Кеш свали фланелката си и показа надпис в подкрепа на своя съотборник Томас Кенджора от националния отбор на Полша,който се състезава за Динамо Киев в окупираната Украйна. За това си действие той получи жълт картон.

Оли Уоткинс подпечата успеха за тима на Стивън Джерард с гол в 68-ата,след като получи перфектен пас от капитана ни Мингс. Вила изиграха разумно мача докрая и успяха да запазят суха мрежа и да отнесат трите точки в Бирмингам.

Вашият коментар