В третия кръг сме

Астън Вила се класира за третия кръг в надпреварата за Карабао Къп,след като победи с 3-1 домакините си от Бъртън Албиън.Дебют в официален мач записа новия ни напдател Оли Уоткинс, който успя и да се разпише. Състава ни имаше повече играчи,на които няма да се разчита а от титулярите бяха Минг,Грилиш и ЕлГази.Изненадващо още в 2-ата минута домакините поведоха чрез Даниел,след неразбирателство между Мингс и Хаус в центъра на защитата.Постепенно отборът ни се разигра и веднага се видя ,че има разбирателство между Грилиш и Уоткинс. Много добре в игра се включи в първия си официален мач при мъжете, младата ни надежда Якоб Рамзи, който показа че може да се разчита на него.След няколко неуспешни опита, Уоткинс успя да изравни резултата в 39-ата минута след пас на Тейлър, а минути по-късно уцели и напречната греда.

Второто полувреме започнахме спокойно,с много разигравания но липсваше точния удар. Уоткинс беше заменен от Дейвис а Рамзи от Дъглас Луис.Към края на мача домакините показаха признаци на умора и играчите ни се възползваха максимално да ги притиснем.В 88-ата минута след чудесно изпълнан ъглов удар от Лансбъри,Грилиш от воле порази вратата на домакините за 2-1 . В даденото от съдията продължение Дейвис се измъкна от защитата и оформи крайното 3-1.

В следващия кръг ще гостуваме на победителя от двойката Бристъл Сти и Норхямптън.

По рано през деня капита ни Джак Грилиш подписа нов 5-годишен договор с клуба и по този начин показа,че ще остане в клуба на сърцето си.

Вашият коментар