Бърнли оцеляха на „Вила Парк“

Астън Вила не успяха да победят в последното си домакинство на „Вила Парк“ и завършиха 1-1 с гостите от Бърнли.На стадиона имаше и момчета от нашия фен клуб които подкрепяха отбора, но вратаря Поуп направи и невъзможното ,за да донесе едната точка на Бърнли.

Като титуляри започнаха Чембърс, Чукуемека и Буендия, както и въстановения Рамзи.Отборът ни започна спокойно и постепенно налагаше волята си и караше противниците да не могат да изнесат топката от собствената си половина. Положения пред Поуп се редяха едно след друго ,но топката не влизаше във вратата му. Противно на очакванията в 45-ата минута гостите откриха резултата от дузпа, реализирана от Ашли Барн.

През второто полувреме Вила започнаха да притискат гостите си и след прецизен пас от МкГин, Буендия изравни в 48-ата минута.След това последваха непростими пропуски на Траоре, Буендия , Мати Кеш и Дани Ингс.

В края на мача Мингс и Мартинес спасиха отбора от загуба,след невероятни спасявания а в 90-ата минута за грубо нарушение,Матю Лоутън от гостите беше изгонен от игра.

Вашият коментар