Брендфорд-Астън Вила

Астън Вила стартираха новата 2022 година с загуба 2-1 при гостуването си на Брендфорд в Лондон. Това беше най-слабия ни мач и четвърта загуба под ръководството на Стивън Джерард. В отбора имаше липса на ключови футболисти като Мингс и Уоткинс, но в игра се завърнаха МкГин и Траоре.Астън Вила бяха отбора, който по-често власееше топката и контролираше мача. Така се стигна до 16-ата минута ,когато магията на Буендия проработи,подаде към Ингс и за нападателя остана само да открие резултата.

Вила продължиха да контролират мача и пропуснаха на два пъти да увеличат резултата.В отговор на това,след грешка в защитата Уиса изравни резултата.

Второто полувреме протече по същия сценарии, но домакините чакаха удобен момент да нанесат своя удар.При една атака Мартинес се намеси брилятно и изби в ъглов удар, но в 83-ата минута Росли донесе пълен обрат за домакините. В ответната атака Ингс можеше да отбележи гол, но вратаря на домакините Фернандес спаси отбора си а малко по-късно и удар на Буендия беше спасен блестящо.

Вашият коментар