Болтън – Астон Вила

Астън Вила записаха девета поредна победа пред 4500 свои привърженици , като победиха Болтън с 2-0 и се затвърдиха в местата даващи право за участие в плейофите за Висшата Лига. С тази поредна победа,момчетата на Дийн Смит подобриха 110 годишен рекорд на клуба и почти изпратиха домакините от Болтън в долната дивизия. Головете за Вила отбелязаха Джак Грилиш и Тами Ейбрахам, като това беше 25 гол за нападателя, с който той се изравни с легендата на клуба Анди Грей от сезон 1976-1977 година.

През целия двубой нашите момчета бяха по-настойчивия и мобилизиран отбор, като само пропуските на играчите ни и добрата игра на Алуик не позволиха да отбележим гол през първото полувреме.Най-сериозни пропуски направиха Мингс и Ел-Гази а и на два пъти топката беше изчистена от голлинията . В 47-ата минута Ейбрахам центрира отдясно и Грилиш с глава отклони топката във вратата. Натиска на Вила продължи и в 57-та минута полузащитника върна жеста на нападателя, за да може да направи резултата 0-2 и да се изравни с Анди Грей.

При отбелязването на гола ,Ейбрахам получи контузия на рамото, като може да пропусне остатъка от сезона и беше заменен от Кийнън Дейвис. Това не повлия на играта ни и отново направихме пропуски, за да направих резултата класически. В игра се появиха Хурихейн и Миле Единак на мястото на Туанзибе и МкГин. Домакините които финансови проблеми опитаха с далечни удари да безпокоят Стиър но ударите им бяха неточни.

Вашият коментар