Астън Вила-Уулвърхямптън

Астън Вила загубиха от Уулвърхямптън с 0-1 в мач на английсата Висша лига. Дербито на Мидландс беше оспорвано, но в крайна сметка по-добрата тактическа постройка на Нуно Ешпирито Санто се оказа решаваща.Отборът ни излезе доста променен,с двама нападатели и без нито едно крило.

През първото полувреме Астън Вила имаше известно териториално предимство. Контузия получи Мат Таргет и беше заменен от Нийл Тейлър. „Вълците“ залагаха на прибрана игра и контри. Те постепенно взеха инициативата и в последните минути можеха да открият резултата. Вратарят ни Ниланд направи голям подарък на противников играч, подавайки му с ръка, но топката прехвърли и него, и вратата.

Снимка 485593

След почивката Уулвърхмптън беше видимо по-добрият отбор и създаде добри положения. С появата си на терена Адама Траоре внесе смут в нашия отбор и 62-ата минута Леандър Дендонкер откри резултата с хубав удар по земя от границата на наказателното поле.

В оставащото време опитахме поне да изравним, но в момента разликата между двата отбора е значителна и резултатът остана непроменен. Борбата за оцеляване продължава.

Вашият коментар