Астън Вила-Уест Бромич

Астън Вила загубиха домакинството си срещу Уест Бромич с 0-2 пред 39,263 зрители и по този начин сами убиха надеждите си за завръщане във Висшата Лига. В почти тренировъчно темпо, момчетата на Дийн Смит не показаха страст и хъс, необходими за такова регионално дерби. Дебют за Вила в този двубой направи 17- годишният Якоб Рамзи който замени Хурихейн в 61-та минута и това можем да го сметнем за съобщение от Смит, какво ни очаква следващата година.

Иначе гостите вкараха двата си гола още през първото полувреме в рамките на четири минути.В 41-та минута Робсън-Кану с елегантен удар с глава прехвърли Калинич, а в 45-та с удар отдалеч и рикошет в Елфик, Родригес оформи крайния резултат 0-2.През второто пилувреме в игра за Вила се появиха Коджа и Стеър на контузилия се Калинич. Иначе и играчите на Вила имаха шансове за гол, като още в 5-та минута останал сам срещу Сам Джонстън, Ейбрахам не успя да открие резултата.През втората час Хаус уцели напречната греда след удар с глава, а ударите на Ейбрахам,Рамзи и МкГин не попаднаха в целта. Много слаб мач направиха ЕлМохамади,Хурихейн и Грийн а отново добър мач направи Мингс.

1 коментар

  1. Да си призная и аз имах желание да си тъгна по-рано, докато гледах как си излизат феновете с наведени глави доста преди края на мача, но за съжаление …… аз си бях в къщи.

Вашият коментар