Астън Вила-Родъръм Юнайтед

Астън Вила записаха най-после победа след поредицата от равни мачове.Момчетата на Стив Брус победиха с 2-0 отбора на Родъръм като домакини пред близо 27,991 зрители на „Вила Парк“.Двата гола за победата отбелязаха дебютантите в този мач Ейбрахам и Боазие. Първия започна като титуляр заедно с Коджа в атака и опасностите пред вратата на гостите не закъсняха. Първо Коджа а после и МкГин  пропуснаха да реализират а гостите на свой ред можеха да поведат, но удара на Уйлямс не попадна в целта.В 27-ата минута Грилиш подаде на Коджа,който моментално изведе Ейбрахам на стрелкова позиция и младока не сгреши.

Последваха пропуски на играчите на гостите като най-фрапиращ се оказа този на Ричард Тоуел. Дейли Манинг напусна поради контузия а ЕлГаази получи жълт картон за груба игра а до края на полувремето Хурикейн и Смит от гостите пропуснаха да се разпишат. През второто полувреме нещата на терена не се промениха като по-активни бяха гостите .Чак в 60-ата минута Честър затрудни вратаря на Родъръм. В 73-ата минута в игра се появи Бозие на Ел Гаази и в 82-ата след центриране на Ел Мохамади, увеличи на 2-0 след удар с глава.

До края можехме да направим резултата класически но удара на МкГин беше отразен от Родак. Така след тази среща отборът ни събра 13 точки и е на две от второто място но има отбори с мач по-малко.

Вашият коментар