Астън Вила-КПР

Астън Вила загубиха сензационно на собствения си „Вила Парк“ пред 30 222 зрители от КПР С 1-3. С тази загуба отборът ни се отдалечи от заветните две места , даващи директна промоция за Висшата Лига. След чудесната победа срещу Улвърхямптън,  отборът ни днес беше неузнаваем срещу „столичани“ и логично загуби. Стив Брус не промени нищо в отбора си от предишния мач и по този начин улесни колегата си Ян Холуейл. Гостите играеха без напрежение, подаваха си спокойно топката  и при всеки опит когато можеха, тръгваха в контраатака и отправяха удари към Сам Джонстън. Така се получи в 12-ата минута , когато Джейк Бидуел центрира и Райан Манинг с глава откри резултата. Вила продължиха да владеят топката по често но до сериозни положения пред вратаря на гостите Смитис не се стигна.Изпълнихме много ъглови удари но те не донесоха необходимите опасности пред вратаря на гостите.При една контраатака за гостите в 33-ата минута ,топката попадна в Бидуел и с удар извън наказателното поле,матира Джонстън за втори път.

През второто полувреме картината не се промени, като ще се запомни с добро изпълнение на Снодграс от пряк свободен удар и пропуск на Адома. В 82-ата минута резрвата  Фрееман овладя топката в наказателното поле и с левия крак я прати в левия ъгъл на вратата ни за 3-0. Накрая в 88-ата минута след поредния изпълнен ъглов удар от Снодграс, Честър стреля и оформи крайния резултат 1-3.

4 коментара

  1. Изпуснахме възможността да хванем “питомното“ и сега ще се надяваме да успеем с “дивото“.

  2. Каквото такова.Може и другите да сгрешат..

    1. Безспорно е така, но когато ти остава да разчиташ само на грешките на другите, обикновено нещата не приключват по най-добрия начин.

  3. Димитър Бонев says:

    Пролича си вчера ,какво можем- НИЩО !

Вашият коментар